Emfit, elintoimintoja mittaavan anturin saumattu muovisuoja Etusivu > Referenssit

“Ykkösmuovin nopea, tehokas ja laadukas tuotanto on tuonut kustannussäästöjä”

Emfit Ltd on suomalainen 1990-luvulla perustettu terveysteknologiayritys, joka valmistaa päätuotteenaan patjan alle sijoitettavia antureita. Anturi valvoo ihmisen elintoimintoja, kuten sykettä, hengitystä ja unta sekä kerää niihin liittyvää dataa. Anturi toimii patjan alla ilman ihokosketusta. 

Saumattu muovisuoja auttaa anturia kestämään

Pekka Penttinen työskentelee logistiikkapäällikkönä Emfit Ltd:llä. “Aloitimme yhteistyön Ykkösmuovi Oy:n kanssa elo-syyskuussa vuonna 2021. Etsimme uutta yhteistyökumppania valmistamaan anturiamme suojaavaa saumattua muovisuojaa.” Penttinen kertoo. “Polyesterialumiinista valmistettu ihmisen elintoimintoja mittaava anturi on mekaanisesti kestävämpi, kun sitä suojaa saumattu muovisuoja. Ykkösmuovin meille valmistama muovisuoja suojaa anturia myös kosteudelta” hän jatkaa. 

Nopea vastaus tarjouspyyntöön sekä hinta-arvio vakuuttivat

Yhteistyö lähti nopeasti käyntiin sen jälkeen, kun Emfitin toimitusjohtaja Heikki Räisänen oli yhteydessä Ykkösmuoviin projektin suhteen. “Lähetimme Ykkösmuoville malleja tuotteesta ja saimme nopeasti myönteisen vastauksen valmistuksen onnistumisesta sekä alustavan hinta-arvion. Aluksi he valmistivat meille koesarjan ja kun siinä oli kaikki kunnossa, niin voitiin siirtyä suurempiin tuotantomääriin” Penttinen muistelee. 

Suoraviivaista ja tehokasta yhteistyötä 

Penttinen on kokonaisuudessaan ollut todella tyytyväinen yhteistyöhön Ykkösmuovin kanssa. “Ykkösmuovi pystyy tekemään useita asioita, jotka olemme ennen tehneet itse useamman eri alihankkijan kautta. Keskittäminen yhdelle toimittajalle säästää meiltä sekä aikaa että vaivaa. Ykkösmuovi muun muassa hankkii suojiin tarvittavan muovin suoraan omalle tehtaalleen puolestamme ja huolehtii sen varastoinnista. Yhteistyö Ykkösmuovin kanssa on suoraviivaista ja tehokasta” Penttinen kehuu. “Ykkösmuovin henkilökunta on erittäin avuliasta ja he ovat todella monipuolinen sekä joustava muoviyritys. Kaikki, mitä olemme heiltä tähän mennessä kysyneet tai pyytäneet, on aina onnistunut” hän lisää. 

Kustannustehokkuus on lisääntynyt yhteistyön myötä

Yksi Ykkösmuovin parhaista puolista on Penttisen mukaan nopeus. “He pystyvät tuottamaan ja toimittamaan tilatut tuotteet nopeasti, joskus jopa muutamassa päivässä, vaikka kyse olisi suurestakin määrästä. Tuotteiden laatu on myös aina ollut laatukriteeriemme mukaista” Penttinen kertoo. “Heillä on tehokkaat koneet, jotka sopivat hyvin juuri siihen, mitä anturin muovisuojan valmistuksessa tarvitaan. Koska tuotanto on tehokasta ja laadukasta, on se tuonut meille mukavasti kustannussäästöä. Ykkösmuovi on loistava yhteystyökumppani ja ei varmaan ole saumattua muovituotetta, jota he eivät pystyisi valmistamaan.” hän lisää.

Ota yhteyttä muovituotteiden ykköseen!

Tutustu Emfit:iin tarkemmin >>


Nopeuttaaksesi tarjousprosessia, kirjoita lisätieto kenttään mahdollisimman paljon tietoja tuotteesta:

 • Kuvaus tuotteen käyttötarkoituksesta
 • Tuotteen väri
 • Painovärit CMYK, PMS tai painofolion värikoodit jos tiedossa.
 • Mahdollinen tilausmäärä

Ajankohtaista

UUTTA! 

Meiltä saa nyt myös 100% kierrätetystä muovista (ISO14021 standardi) valmistettuja muovitaskuja.

Kysy lisää: myynti(at)ykkosmuovi.fi tai kurkkaa pöytätaskut/erikoistuotteet osiot! 

L_tasku_kierrätysmuovi_2.jpg

TIEDOTE liittyen Korona (COVID-19) virukseen!

Noudatamme THL:n, Työterveyslaitoksen ja valtiovallan suosituksia vallitsevan Korona (COVID-19) viruksen aikana, jotta varmistamme mahdollisimman hyvin henkilöstömme ja asiakkaidemme terveyden säilymisen ja tuotantomme normaalin toiminnan seuraavilla toimenpiteillä: 

 • Etätyömahdollisuus on otettu laajemmin käyttöön
 • Olemme ohjeistaneet käsienpesu, -ja yskimishygieniassa työntekijöitämme
 • Desinfioimme kosketuspintoja
 • Kaikki työntekijämme toimistossa sekä tuotannossa käyttävät hengityssuojaimia
 • Sairaana ei tulla töihin vaan noudatamme ohjeistuksia 14 päivän karanteenista
 • Tauotuksessa suosimme porrastusta
 • Noudatamme turvaväleja

Tarvittaessa toimenpiteitä muokataan vallitsevien ohjeistuksien mukaisiksi!

IMG_20200326_125453_758.jpg

Meiltä nyt myös ekologisia ja kierrätettäviä tuotteita:

Valikoimassamme mm. kartonkisia mappeja (koot P400 ja P700), foldereita käyntikorttikotelolla ja käyntikortteja yksilöidyillä painatuksilla yrityksesi tarpeisiin. Meiltä löydät myös Green Generation todistuskansioita ja kodinkansioita. Käy kurkkaamassa kansiot, erikoistuotteet ja referenssit osiot!

KEVÄT UUTTA! Avaamme Ykkösmuovin historian ensimmäisen blogi-alustan sivuillemme helmikuun 2020 aikana. Jää kuulolle!

Juttuja tulossa mm. ympäristövastuullisuudesta, uusista ekologisista tuotteistamme ja työhyvinvoinnista.

Voit seurata kirjoitteluamme täällä verkkosivustollamme sekä some-kanavissa: Instagram ja Facebook. Löydät meidät myös LinkedIn:stä. 

Puhelinnumeromme ovat muuttuneet!

Uudet numerot:

Marko: 044 775 0402
Bea: 044 775 0403
Ari: 044 775 0401

Lankapuhelinnumero pysyy ennallaan.

SEURAA MEITÄ MYÖS SOMESSA:

instagram    facebook    linkedin.pngAA_LUOTTOLUOKITUS.png