Räätälöidyt kansiot ja mapit omalla painatuksella

Meidän valikoimastamme löydät kansiot ja mapit kaikkiin tarpeisiin. Arkistointiin suosittelemme omalla logolla tai muulla omalla painatuksella yksilöityjä mappeja, joita on saatavilla kolmessa eri koossa (400 mm, 700 mm sekä 900 mm). Perusvärit ovat musta, valkoinen sekä sininen, mutta pystymme räätälöimään mapit asiakkaan tarpeisiin (mm. käyntikorttitaskulla tai sisätaskuilla). Nyt valikoimassamme myös ekologiset ja kierrätettävät kartonkiset kansiot, folderit käyntikorttikotelolla ja käyntikortit yksilöidyillä painatuksilla kuten omalla logolla yrityksesi tarpeisiin.


Kysy lisää: myynti(at)ykkosmuovi.fi tai 044 775 0403

Kulmalukkokansiot » Kokoojakansiot »

Lue lisää

Kansiot omalla painatuksella kuten logolla

Kokoojakansiot

Kokoojakansioiden käyttömahdollisuudet ovat miltei rajattomat. Niitä käytetään mm. kauppakirja-, adressi-, todistus-, tarjous-, esittely-, kuoro- sekä menu-kansioina. Kokoojakansiot on mahdollista yksilöidä omalla logolla tai muulla painatuksella, sisällä olevien muovitaskujen määrällä sekä esim. käyntikorttitaskulla ja kansien sisäpuolen taskuilla. Muovimateriaaleja on monta ja peruskansikatemuovien värivaihtoehtoja on monia. Kansiot on saatavilla A4- ja A5-kokoisena.

Raporttikansiot ja mapit

Raporttikansiot ja mapit sopivat muistiinpanojen tekemiseen, koska niissä on tukeva kirjoitusalusta sekä papereita suojaava kansi. Tuotteet on saatavilla lehtiöillä sekä ilman. Kansiot valmistetaan joko PP- tai PVC-muovista ja niiden kokovaihtoehdot ovat A4 ja A5. Ne voidaan myös yksilöidä painatuksella sekä esim. käyntikorttitaskulla.

Minikansiot

Minikansiot 8/20- tai 8/30-mekanismilla. Minikansiot ja mapit soveltuvat hyvin esittelykansioiksi sekä pienimuotoiseen arkistointiin. Myös nämä voidaan yksilöidä omalla painatuksella ja värivaihtoehtoja on useita.

Repäisykansiot

Repäisykansioissa on valkoiset napit sekä sisällä 20 taskua. Ne on tehty rasvaroiskeen kestävästä muovista, joka soveltuu mm. ravintoloihin menu tai reseptikansioiksi. Tasku on kätevä irrottaa ja laittaa takaisin ilman mekanismin avaamista. Taskut ovat ylhäältä auki ja ne ovat arkistointikelpoista muovia. Näitä on saatavilla useissa eri väreissä.

Six-pack-kansio

Six-pack-kansio on kovakantinen ja siinä on 2-sivua. Kansion sisällä on 6 taskua. Sitä voidaan käyttää mm. tarjous-, esite- sekä todistuskansiona.

Saumattu rengaskansio

Saumattu rengaskansio esim. 8/30-mekanismilla. Kansiosta on neljä kokovaihtoehtoa: A3, A4, A5 ja A6. Rengaskansioihin saa tehtyä myös yksilöllisen painatuksen esimerkiksi yirtyksen omalla logolla. Värivaihtoehtoina Drakan Alpha-sarja.

Pyydä tarjous

Teemme mielellämme tarjouksen suuremmista tilauseristä. Kun tarvitset laadukkaat kansiot ja mapit, ota yhteyttä myynti@ykkosmuovi.fi tai 02 7382 650. Voit myös jättää tarjouspyynnön verkkosivuillamme.

Ajankohtaista

Meiltä nyt myös ekologisia ja kierrätettäviä tuotteita:

Valikoimassamme mm. kartonkisia mappeja (koot P400 ja P700), foldereita käyntikorttikotelolla ja käyntikortteja yksilöidyillä painatuksilla yrityksesi tarpeisiin. Käy kurkkaamassa kansiot, erikoistuotteet ja referenssit osiot! Muovivalikoimamme on täydentynyt myös 100 % kierrätetyllä PVC-muovilla. Kysy lisää: marko.suominen(at)ykkosmuovi.fi tai 044 775 0402.

Puhelinnumeromme ovat muuttuneet!

Uudet numerot:

Marko: 044 775 0402
Bea: 044 775 0403
Ari: 044 775 0401

Lankapuhelinnumero pysyy ennallaan.

Verkkosivustomme on työn alla, uusia tuotteita lisätään koko ajan - katso myös edulliset POISTOTUOTTEEMME!

SEURAA MEITÄ MYÖS SOMESSA:

instagram    facebookSV_LOGO_Ykkosmuovi_Oy_FI_389656_web.jpg

 

AA_logo_2019_FI.gif

 

Suomalainen_vastuunkantaja_logo_web.png

 sy_jasenyritys_2019_su_200x100_0.png