Räätälöidyt kansiot ja mapit omalla painatuksella

kansiot_2.jpg

Meidän valikoimastamme löydät kansiot ja mapit kaikkiin tarpeisiin. Arkistointiin suosittelemme omalla logolla yksilöityjä mappeja, joita on saatavilla kolmessa eri koossa (400 mm, 700 mm sekä 900 mm). Mappien perusvärit ovat musta, valkoinen sekä sininen, mutta pystymme räätälöimään mapit asiakkaan tarpeisiin (mm. käyntikorttitaskulla tai sisätaskuilla).

KATSO ALAPUOLELTA KAIKKI YKKÖSMUOVIN TARJOAMAT KANSIOT JA MAPIT

Lue lisää

kansiot.jpgKokoojakansiot

Kokoojakansioiden käyttömahdollisuudet ovat miltei rajattomat. Kansioita käytetään mm. kauppakirja-, adressi-, todistus-, tarjous-, esittely-, kuoro- sekä menu-kansioina. Kansiot on mahdollista yksilöidä omalla logolla/painatuksella, sisällä olevien muovitaskujen määrällä sekä esim. käyntikorttitaskulla ja kansien sisäpuolen taskuilla. Muovimateriaaleja on monta ja peruskansikatemuovien värivaihtoehtoja on monia. Kansioita on saatavilla A4- ja A5-kokoisena.

Raporttikansiot ja mapit 

Raporttikansiot ja mapit sopivat muistiinpanojen tekemiseen, koska niissä on tukeva kirjoitusalusta sekä papereita suojaava kansi. Kansioita on saatavilla lehtiöillä sekä ilman. Kansiot valmistetaan joko PP- tai PVC-muovista ja niiden kokovaihtoehdot ovat A4 ja A5. Kansiot voidaan myös yksilöidä painatuksella sekä esim. käyntikorttitaskulla.

Minikansiot

Minikansiot 8/20- tai 8/30-mekanismilla. Minikansiot ja mapit soveltuvat hyvin esittelykansioiksi sekä pienimuotoiseen arkistointiin. Myös nämä kansiot voidaan yksilöidä ja värivaihtoehtoja on useita.

Repäisykansiot

Repäisykansioissa on valkoiset napit sekä sisällä 20 taskua. Kansiot on tehty rasvaroiskeen kestävästä muovista, joka soveltuu mm. ravintoloihin menu tai reseptikansioiksi. Tasku on kätevä irrottaa ja laittaa takaisin ilman mekanismin avaamista. Taskut ovat ylhäältä auki ja ne ovat arkistointikelpoista muovia. Kansiot on saatavilla useissa eri väreissä.

Six-pack-kansio

Six-pack-kansio on kovakantinen ja siinä on 2-sivua. Kansion sisällä on 6 taskua. Kansiota voi käyttää mm. tarjous-, esite- sekä todistuskansiona.

Saumattu rengaskansio

Saumattu rengaskansio esim. 8/30-mekanismilla. Kansiosta on neljä kokovaihtoehtoa: A3, A4, A5 ja A6. Kansioihin saa tehtyä myös yksilöllisen painatuksen. Värivaihtoehtoina Drakan Alpha-sarja.

Pyydä tarjous

Teemme mielellämme tarjouksen suuremmista tilauseristä. Ota yhteyttä myynti@ykkosmuovi.fi tai 02 7382 650. Voit myös jättää tarjouspyynnön verkkosivuillamme.

Ajankohtaista

Puhelinnumeromme ovat muuttuneet!
Uudet numerot:
Marko 044-775 0402
Ari 044-775 0401
Lankapuhelinnumero pysyy ennallaan.

Verkkokauppamme on työn alla, uusia tuotteita lisätään koko ajan - katso myös edulliset POISTOTUOTTEEMME!

SEURAA MEITÄ MYÖS SOMESSA:

instagram    facebookSV_LOGO_Ykkosmuovi_Oy_FI_389656_web.jpg

 

AA_logo_2019_FI.gif

 

Suomalainen_vastuunkantaja_logo_web.png

 sy_jasenyritys_2019_su_200x100_0.png