Muovitaskut kaikkiin tarpeisiin

Löydät valikoimastamme muovitaskut moneen eri tarpeeseen.  Laadukkaiden tuotteidemme avulla pidät tärkeät paperisi järjestyksessä ja siistinä. Pöytämuovitaskuissa, kuten L-taskuissa ei ole reikiä sivussa. Kansiomuovitaskuissa puolestaan on reiät, joten ne soveltuvat käytettäviksi mapeissa.

Pääosin muovitaskut voidaan yksilöidä omalla painatuksella kuten yrityksen logolla/kuvalla. 

Kysy lisää: myynti@ykkosmuovi.fi tai 02 738 2650.

Pöytätaskut » Kansiotaskut »

Lue lisää

Muovitaskut omalla painatuksella

Erilaiset muovitaskut:

Alta löydät tarkemmat kuvaukset erilaisista muovitaskuista. Tilaa omasi vaikkapa yrityksen omalla painatuksella.

Avoklaffi- ja klaffi

Avoklaffi- ja klaffitaskuja on mahdollista saada rei’itettynä sekä ilman reikiä. Ne soveltuvat hyvin suurienkin asiakirjanippujen säilyttämiseen sekä arkistointiin. Kaikissa muovitaskuissa on värillinen taustamuovi ja kirkas paljeosa.

CD-kansio 

CD-kansiotasku on pehmustettu sekä rei’itetty tasku, jossa on paikka kahdelle cd-/ dvd-levylle sekä pienet taskut esim. lisätiedoille.

Erikoismega 

Erikoismegataskun kokona on A4+. Taskussa on pitkä väriraita sekä mappireiät. Erikoismegataskuun mahtuu hyvin vähän suurempikin nippu paperia.

Esijärjestin- ja palje-esijärjestin 

Esijärjestin- ja palje-esijärjestintasku sopivat hyvin asiakirjojen lajitteluun sekä järjestämiseen. Molemmat muovitaskut ovat reiättömiä. Molemmissa taskussa on 4 taskua sekä paikat kieleke-etiketeille. Taskut eroavat toisistaan sillä, että palje-esijärjestimessä on avautuvat palkeet eli siihen mahtuu enemmän materiaalia.

Huoltotasku

Reiätön A4-kokoinen huoltotasku on monikäyttöinen ominaisuuksiensa ansiosta. Huoltotaskussa on A5-kokoinen lisätasku vaikkapa avainten säilytykseen, ja siksi tuote onkin käytännöllinen mm. huolto- ja autoliikkeissä, kiinteistönvälityksessä sekä lukkosepänliikkeissä. Huoltotaskua on saatavilla monissa eri väreissä sekä tarvittaessa pakkasenkestävästä muovista.

Huoltotasku myös pakkasen kestävästä muovista

Huomiotasku

Huomiotaskussa on huullos (porrastus) sekä sormilovi. Huomiotaskun saa stoppareilla tai ilman. Oikeassa alakulmassa sekä vasemmassa yläkulmassa olevien stopparien ansiosta paperit pysyvät hyvin taskussa kovemmassakin menossa. Reikiä huomiotaskussa ei ole. Tästä taskusta on saatavilla myös toinen versio, liitehuomiotasku, jossa on lisäksi A5-kokoinen tasku esim. Muistitikulle.

Taskuilla varustettu kansio

Rei’itetty kansio taskuilla kuuluu perusvalikoimaamme. Taskussa on kaksi sivua auki ja sitä on saatavilla eri väreissä.

L-saumatasku ja l-tasku

L-saumataskussa on sormilovi sekä kaksi sivua auki. Tuotteessa ei ole reikiä. L-taskuissa on monta eri materiaalivaihtoehtoja (PP- ja PVC-muovit). Niitä saa eri paksuisina, erilaisella pinnalla sekä huulloksella (porrastuksella) tai ilman. Myös värivaihtoehtoja on useita kuten myös kokoja (A5, A4, A3). Taskussa ei ole reikiä. Perinteisen L-taskun lisäksi löytyy hieman tilavuudeltaan suurempi muovitasku, maxi-L-tasku, joka on A4 kokoa. Tässäkään tuotteessa ei ole reikiä. Taskussa on palkeet, joten siihen mahtuu suurempikin määrä paperia sekä muuta materiaalia.

Megatasku

Megatasku A4+ on mappireiällinen kansiotasku, jossa on hieman enemmän tilaa kuin tavallisessa A4-kokoisessa taskussa. Tuotteessa on lisäksi väriraita, joka on saatavilla seuraavissa vakioväreissä: punainen, keltainen, sininen, vihreä ja valkoinen.

Paljetasku

A4-kokoisessa paljetaskussa on läppä sekä sulkijatarra, joten kaikki tärkeät paperit pysyvät varmasti tallessa. Paljetaskua on saatavilla eri väreissä. Patenttitaskua saa ilman reikiä tai rei’itettynä (avotasku) A4-koossa väriraidalla. Patenttitaskussa on taskun oikean pitkän sivun suuntainen läppä, joka helpottaa paperien laittamista taskuun sekä niiden pysymistä siellä.

Rekisteriotetasku

Rekisteriotetasku low slip. Muovitaskussa on joko 2 sivua tai 1 sivu auki. Taskuun on mahdollista tehdä yksilöllinen painatus.

Signaalitasku

Signaalitaskua saa A4-kokoisena sekä rei’itettynä että ilman reikiä. Tuotteessa on oikealla sivulla väriraita, joka ulottuu noin taskun puoleen väliin asti. Tämän ansiosta taskuun on helppo laittaa papereita ja ne myös pysyvät siellä.

Tarrataskut

Tarratasku tehdään ilman mappireikiä ja niitä on saatavilla kolmessa koossa (A5, A4, A3). Tuotteeseen voi valita joko pysyvän tai uudelleen liimattavan tarran. Tarrataskuja toimitetaan teollisuuden eri tarpeisiin. Infotarrataskussa on kulmalukitus vasemmassa yläkulmassa sekä uudelleen liimattava tarra. CD-/ DVD-tarratasku sopii käytettäväksi esim. Tarjousfoldereissa ja siinä tasku on suunniteltu yhdelle levylle. Viistotarratasku/ kirjastotasku sopii esim. Kirjan takakannen sisäpuolelle. Lähetetasku taas on tarkoitettu kovaan käyttöön esim. Traileripressuihin saumattavat/ liimattavat taskut.

Liimattavat ja saumattavat taskut

Tietoturvatasku

Mappireiätön tietoturvatasku on tämän päivän trendituote! A4-kokoisella taskulla suojaat luottamukselliset paperit ulkopuolisten katseilta. Tietoturvataskua on saatavilla monissa eri väreissä.

Triotaskut

Triotaskua löytyy sekä rei’itettynä että ilman reikiä. Siinä on kolme taskua ja se soveltuu papereiden järjestämiseen. Rei’itetyn taskun voi myös hyvin arkistoida mappiin.

Tuplatasku

Tuplatasku on avattava muovitasku, josta on kaksi taskua samassa. Tuplataskussa on mappireiät, joten se sopii hyvin esim. Esittelykansion sisälle.

U-Tasku

U-taskussa on lyhyt sivu auki ja sitä on mahdollista tilata A4- ja A5-kokoisena. Tässä muovitaskussa ei ole mappireikiä.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä myynti@ykkosmuovi.fi tai 02 7382 650.

Lähetä tarjouspyyntö »

Ajankohtaista

UUTTA! 

Meiltä saa nyt myös 100% kierrätetystä muovista (ISO14021 standardi) valmistettuja muovitaskuja.

Kysy lisää: myynti(at)ykkosmuovi.fi tai kurkkaa pöytätaskut/erikoistuotteet osiot! 

L_tasku_kierrätysmuovi_2.jpg

TIEDOTE liittyen Korona (COVID-19) virukseen!

Noudatamme THL:n, Työterveyslaitoksen ja valtiovallan suosituksia vallitsevan Korona (COVID-19) viruksen aikana, jotta varmistamme mahdollisimman hyvin henkilöstömme ja asiakkaidemme terveyden säilymisen ja tuotantomme normaalin toiminnan seuraavilla toimenpiteillä: 

  • Etätyömahdollisuus on otettu laajemmin käyttöön
  • Olemme ohjeistaneet käsienpesu, -ja yskimishygieniassa työntekijöitämme
  • Desinfioimme kosketuspintoja
  • Kaikki työntekijämme toimistossa sekä tuotannossa käyttävät hengityssuojaimia
  • Sairaana ei tulla töihin vaan noudatamme ohjeistuksia 14 päivän karanteenista
  • Tauotuksessa suosimme porrastusta
  • Noudatamme turvaväleja

Tarvittaessa toimenpiteitä muokataan vallitsevien ohjeistuksien mukaisiksi!

IMG_20200326_125453_758.jpg

Meiltä nyt myös ekologisia ja kierrätettäviä tuotteita:

Valikoimassamme mm. kartonkisia mappeja (koot P400 ja P700), foldereita käyntikorttikotelolla ja käyntikortteja yksilöidyillä painatuksilla yrityksesi tarpeisiin. Meiltä löydät myös Green Generation todistuskansioita ja kodinkansioita. Käy kurkkaamassa kansiot, erikoistuotteet ja referenssit osiot!

KEVÄT UUTTA! Avaamme Ykkösmuovin historian ensimmäisen blogi-alustan sivuillemme helmikuun 2020 aikana. Jää kuulolle!

Juttuja tulossa mm. ympäristövastuullisuudesta, uusista ekologisista tuotteistamme ja työhyvinvoinnista.

Voit seurata kirjoitteluamme täällä verkkosivustollamme sekä some-kanavissa: Instagram ja Facebook. Löydät meidät myös LinkedIn:stä. 

Puhelinnumeromme ovat muuttuneet!

Uudet numerot:

Marko: 044 775 0402
Bea: 044 775 0403
Ari: 044 775 0401

Lankapuhelinnumero pysyy ennallaan.

SEURAA MEITÄ MYÖS SOMESSA:

instagram    facebook    linkedin.pngAA_LUOTTOLUOKITUS.png