Muovitaskut kaikkiin tarpeisiin

Löydät valikoimastamme muovitaskut moneen eri tarpeeseen. Pöytämuovitaskut ovat rei’ittämättömiä taskuja, kun taas kansiomuovitaskut valmistetaan rei’illä olevia. Pääosin muovitaskut voidaan yksilöidä omalla painatuksella kuten yrityksen logolla.

Pöytätaskut » Kansiotaskut »

Lue lisää

Muovitaskut omalla painatuksella

Erilaiset mallit:

Avoklaffi- ja klaffi

Avoklaffi- ja klaffitaskuja on mahdollista saada rei’itettynä sekä ilman reikiä. Ne soveltuvat hyvin suurienkin asiakirjanippujen säilyttämiseen sekä arkistointiin. Kaikissa muovitaskuissa on värillinen taustamuovi ja kirkas paljeosa.

CD-kansio 

CD-kansiotasku on pehmustettu sekä rei’itetty tasku, jossa on paikka kahdelle cd-/ dvd-levylle sekä pienet taskut esim. lisätiedoille.

Erikoismega 

Erikoismegataskun kokona on A4+. Taskussa on pitkä väriraita sekä mappireiät. Erikoismegataskuun mahtuu hyvin vähän suurempikin nippu paperia.

Esijärjestin- ja palje-esijärjestin 

Esijärjestin- ja palje-esijärjestintasku sopivat hyvin asiakirjojen lajitteluun sekä järjestämiseen. Molemmat tuotteet ovat reiättömiä. Molemmissa taskussa on 4 taskua sekä paikat kieleke-etiketeille. Taskut eroavat toisistaan sillä, että palje-esijärjestimessä on avautuvat palkeet eli siihen mahtuu enemmän materiaalia.

Huoltotasku

Reiätön A4-kokoinen huoltotasku on monikäyttöinen ominaisuuksiensa ansiosta. Huoltotaskussa on A5 kokoinen tasku vaikkapa avainten säilytykseen ja siksi tasku onkin käytännöllinen mm. Huolto- ja autoliikkeissä, kiinteistönvälityksessä sekä lukkosepänliikkeissä. Huoltotaskua on saatavilla monissa eri väreissä sekä tarvittaessa pakkasenkestävästä muovista.

Huoltotasku myös pakkasen kestävästä muovista

Huomiotasku

Huomiotaskussa on huullos (porrastus) sekä sormilovi. Huomiotaskun saa stoppareilla tai ilman. Oikeassa alakulmassa sekä vasemmassa yläkulmassa olevien stopparien ansiosta paperit pysyvät hyvin taskussa kovemmassakin menossa. Reikiä huomiotaskussa ei ole. Tästä taskusta on saatavilla myös toinen versio, liitehuomiotasku, jossa on muovitaskun lisäksi A5-kokoinen tasku esim. Muistitikulle.

Taskuilla varustettu kansio

Rei’itetty kansio taskuilla kuuluu perusvalikoimaamme. Taskussa on kaksi sivua auki ja sitä on saatavilla eri väreissä.

L-saumatasku ja l-tasku

L-saumataskussa on sormilovi sekä kaksi sivua auki. Tuotteessa ei ole reikiä. L-taskuissa on monta eri materiaalivaihtoehtoja (PP- ja PVC-muovit). Niitä saa eri paksuisina, erilaisella pinnalla sekä huulloksella (porrastuksella) tai ilman. Myös värivaihtoehtoja on useita kuten myös kokoja (A5, A4, A3). Muovitaskussa ei ole reikiä. Perinteisen L-taskun lisäksi löytyy hieman tilavuudeltaan suurempi muovitasku, maxi-L-tasku, joka on A4 kokoa. Tässäkään tuotteessa ei ole reikiä. Taskussa on palkeet, joten siihen mahtuu suurempikin määrä paperia sekä muuta materiaalia.

Megatasku

Megatasku A4+ on mappireiällinen kansiotasku, jossa on hieman enemmän tilaa kuin tavallisessa A4-kokoisessa taskussa. Muovitaskussa on lisäksi väriraita, joka on saatavilla seuraavissa vakioväreissä: punainen, keltainen, sininen, vihreä ja valkoinen.

Paljetasku

A4-kokoisessa paljetaskussa on läppä sekä sulkijatarra, joten kaikki tärkeät paperit pysyvät varmasti tallessa. Paljetaskua on saatavilla eri väreissä. Patenttitaskua saa ilman reikiä tai rei’itettynä (avotasku) A4-koossa väriraidalla. Patenttitaskussa on taskun oikean pitkän sivun suuntainen läppä, joka helpottaa paperien laittamista taskuun sekä niiden pysymistä siellä.

Rekisteriotetasku

Rekisteriotetasku low slip. Muovitaskussa on joko 2 sivua tai 1 sivu auki. Taskuun on mahdollista tehdä yksilöllinen painatus.

Signaalitasku

Signaalitaskua saa A4-kokoisena sekä rei’itettynä että ilman reikiä. Muovitaskussa on oikealla sivulla väriraita, joka ulottuu noin taskun puoleen väliin asti. Tämän ansiosta taskuun on helppo laittaa papereita ja ne myös pysyvät siellä.

Tarrataskut

Tarrataskut tehdään ilman mappireikiä ja niitä on saatavilla kolmessa koossa (A5, A4, A3). Tuotteeseen voi valita joko pysyvän tai uudelleen liimattavan tarran. Tarrataskuja toimitetaan teollisuuden eri tarpeisiin. Infotarrataskussa on kulmalukitus vasemmassa yläkulmassa sekä uudelleen liimattava tarra. CD-/ DVD-tarratasku sopii käytettäväksi esim. Tarjousfoldereissa ja siinä tasku on suunniteltu yhdelle levylle. Viistotarratasku/ kirjastotasku sopii esim. Kirjan takakannen sisäpuolelle. Lähetetasku taas on tarkoitettu kovaan käyttöön esim. Traileripressuihin saumattavat/ liimattavat taskut.

Liimattavat ja saumattavat taskut

Tietoturvatasku

Mappireiätön tietoturvatasku on tämän päivän trendituote. A4-kokoisella taskulla suojaat luottamukselliset paperit ulkopuolisten katseilta. Tietoturvataskua on saatavilla monissa eri väreissä.

Triotaskut

Triotaskua löytyy sekä rei’itettynä että ilman reikiä. Siinä on kolme taskua ja se soveltuu papereiden järjestämiseen. Rei’itetyn taskun voi myös hyvin arkistoida mappiin.

Tuplatasku

Tuplatasku on avattava muovitasku, josta on kaksi taskua samassa. Tuplataskussa on mappireiät, joten se sopii hyvin esim. Esittelykansion sisälle.

U-Tasku

U-taskussa on lyhyt sivu auki ja sitä on mahdollista tilata A4- ja A5-kokoisena. Tässä muovitaskussa ei ole mappireikiä.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä myynti@ykkosmuovi.fi, 02 7382 650 tai jätä tarjouspyyntö verkkosivuillamme.

Ajankohtaista

Meiltä nyt myös ekologisia ja kierrätettäviä tuotteita:

Valikoimassamme mm. kartonkisia mappeja (koot P400 ja P700), foldereita käyntikorttikotelolla ja käyntikortteja yksilöidyillä painatuksilla yrityksesi tarpeisiin. Käy kurkkaamassa kansiot, erikoistuotteet ja referenssit osiot! Muovivalikoimamme on täydentynyt myös 100 % kierrätetyllä PVC-muovilla. Kysy lisää: marko.suominen(at)ykkosmuovi.fi tai 044 775 0402.

Puhelinnumeromme ovat muuttuneet!

Uudet numerot:

Marko: 044 775 0402
Bea: 044 775 0403
Ari: 044 775 0401

Lankapuhelinnumero pysyy ennallaan.

Verkkosivustomme on työn alla, uusia tuotteita lisätään koko ajan - katso myös edulliset POISTOTUOTTEEMME!

SEURAA MEITÄ MYÖS SOMESSA:

instagram    facebookSV_LOGO_Ykkosmuovi_Oy_FI_389656_web.jpg

 

AA_logo_2019_FI.gif

 

Suomalainen_vastuunkantaja_logo_web.png

 sy_jasenyritys_2019_su_200x100_0.png