Muovituotteiden valmistus kokemuksella ja ammattitaidolla

Päätoimialamme on muovituotteiden valmistus, jota teemme jo yli 35 vuoden kokemuksella. Meillä on resursseja suurinkiin tuotantoeriin, esim. taskukoneemme kapasiteetti on kymmeniä tuhansia kappaleita per päivä. Muovituotteiden lisäksi valmistamme tuotteita kartongista.

muovituotteiden valmistus

Tietoa muovituotteiden valmistuksesta

Muovituotteiden valmistuksemme kattaa esimerkiksi muovitaskut ja kansiot. Näiden lisäksi pystymme valmistamaan asiakkaan toiveiden mukaisia erikoistuotteita, joita ovat esim. erilaiset tarrataskut, infotarrataskut, hyllynreunustaskut, sähkökeskussalkut, magneettitaskut, rakennuspiirustustaskut, minigriptaskut, näytepalataskut ja -kansiot, keräilytaskut, hakemistot, suojuskannet, vihkosuojat jne.

Valmistus ja yksilöinti

Perustuotteista pystymme helposti varioimaan asiakkaiden tarpeisiin sopivia tuotteita, esim. erilaisilla leikkauksilla ja lisätaskuilla. Lisäksi muovituotteet voidaan yksilöidä folio- tai silkkipainatuksin (ks. silkkipaino). Foliopainatuksella voidaan esimerkiksi tehdä näyttäviä ja yksilöllisiä tarjousfoldereita sekä käyntikortteja.

Asiakaslähtöisyys

Meille on tärkeää, että lopputuote on asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukainen. Tuotteen käyttötarkoitus vaikuttaa merkittävästi materiaalivalintaan. Esimerkiksi arkistoitaviin tuotteisiin käytetään arkistointikelpoista materiaalia ja tuotteisiin, jotka tarvitsevat vaativampia ominaisuuksia käytetään sään-/ iskun- / kulutuksen kestävää materiaalia tarpeen mukaan. Pyrimme kuitenkin aina siihen, että valmistus on kustannustehokasta. Olemme avoimia uusille ideoille ja pystymme suunnittelemaan itse uusia yksilöllisiä tuoteratkaisuja asiakkaillemme. Tarvittaessa saamme uuden tuotteen tuotantoon hyvinkin nopealla aikataululla. Lisäksi meiltä on aina saatavilla ns. volyymituotteita, joita on valmiina tai puolivalmiina varastossamme. Tämä mahdollistaa erikoistuotteiden valmistamisen pienemmissäkin erissä.

silkkipainokone

Kotimaisuus, laatu ja ympäristövastuullisuus

Arvostamme kotimaista työtä ja meille on osaltamme tärkeää työllistäminen paikkakunnalla. Olemme tarkkoja laadun suhteen ja siksi meillä on jatkuvaa laadunvalvontaa. Kierrätämme kaikki muovi- ja kartonkijätteet. Lisäksi raaka-ainetoimittajamme on lanseerannut 100 % kierrätetyn PVC-muovin ja olemme ottaneet sen valikoimaamme.

Ammattitaitoinen henkilökunta

Muovituotteiden valmistus korkealla ammattitaidolla perustuu osaavaan, luotettavaan ja motivoituneeseen henkilökuntaan, jolla on vuosien kokemus alalta. Edelleen monessa valmistusvaiheessa tarvitaan ammattitaitoisen henkilökuntamme käsintehtyä työtä. Henkilökunnan sitoutuvuutta työhönsä sekä yritykseemme kuvaa hyvin se, että työntekijöiden vaihtuvuus on ollut hyvin vähäistä.

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä: myynti@ykkosmuovi.fi tai 02 7382 650.

Ajankohtaista

Meiltä nyt myös ekologisia ja kierrätettäviä tuotteita:

Valikoimassamme mm. kartonkisia mappeja (koot P400 ja P700), foldereita käyntikorttikotelolla ja käyntikortteja yksilöidyillä painatuksilla yrityksesi tarpeisiin. Käy kurkkaamassa kansiot, erikoistuotteet ja referenssit osiot! Muovivalikoimamme on täydentynyt myös 100 % kierrätetyllä PVC-muovilla. Kysy lisää: marko.suominen(at)ykkosmuovi.fi tai 044 775 0402.

Puhelinnumeromme ovat muuttuneet!

Uudet numerot:

Marko: 044 775 0402
Bea: 044 775 0403
Ari: 044 775 0401

Lankapuhelinnumero pysyy ennallaan.

Verkkosivustomme on työn alla, uusia tuotteita lisätään koko ajan - katso myös edulliset POISTOTUOTTEEMME!

SEURAA MEITÄ MYÖS SOMESSA:

instagram    facebookSV_LOGO_Ykkosmuovi_Oy_FI_389656_web.jpg

 

AA_logo_2019_FI.gif

 

Suomalainen_vastuunkantaja_logo_web.png

 sy_jasenyritys_2019_su_200x100_0.png