Tuotteiden valmistus

Muovituotteiden valmistus kokemuksella ja ammattitaidolla

Meille muovituotteiden valmistuksessa tärkeimpiä asioita ovat kotimaisuus, paikallisuus, korkea laatu ja ympäristöystävällisyys. Arvostamme kotimaista ja paikallista työvoimaa sekä panostamme jatkuvaan laadunvalvontaan. Kierrätämme kaikki muovi- ja kartonkijätteet.

Tuotannossa käytettäviä muovirullia
Tuotteiden valmistuksessa käytettäviä muovirullia

Valmistamiamme tuotteita

Muovituotteiden valmistus kattaa esimerkiksi muovitaskut ja kansiot. Näiden lisäksi pystymme valmistamaan asiakkaan toiveiden mukaisia erikoistuotteita, joita ovat esim. erilaiset tarrataskut, infotarrataskut, hyllynreunustaskut, sähkökeskussalkut, magneettitaskut, rakennuspiirustustaskut, minigriptaskut, näytepalataskut ja -kansiot, keräilytaskut, hakemistot, suojuskannet, vihkosuojat ja niin edelleen. Kysy lisää!

Tuotteiden yksilöinti

Meiltä onnistuu muovituotteiden valmistuksen lisäksi lopputuotteiden muokkaaminen asiakkaiden tarpeisiin sopivaksi erilaisilla variaatioilla, kuten esimerkiksi leikkauksilla ja lisätaskuilla. Lisäksi muovituotteet voidaan yksilöidä folio- tai silkkipainatuksin (ks. painatus). Esimerkiksi foliopainatuksella voidaan toteuttaa näyttäviä ja yksilöllisiä tarjouskansioita sekä käyntikortteja.

Asiakaslupauksemme

Otamme asiakkaidemme erikoisemmatkin pyynnöt aina vakavasti ja pyrimme tarjoamaan parasta ratkaisua. Nopea reagointi on meille keskeinen asiakaslupaus, ja pyrimmekin vastaamaan tarjouspyyntöihin vuorokauden sisällä. Myös toimitusajoissa voimme joustaa asiakkaan tarpeen mukaan.

Asiantuntijuus takaa oikeat tuotteet

Meille on tärkeää, että muovituotteiden valmistuksen lopputuote on asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukainen. Tuotteen käyttötarkoitus vaikuttaa merkittävästi materiaalivalintaan. Esimerkiksi arkistoitaviin tuotteisiin käytetään arkistointikelpoista materiaalia ja tuotteisiin, jotka tarvitsevat vaativampia ominaisuuksia, käytetään sään-, iskun- tai kulutuksenkestävää materiaalia tarpeen mukaan. 

Tavoitteenamme on, että muovituotteiden valmistus on kustannustehokasta. Olemme avoimia uusille ideoille ja kykenemme suunnittelemaan myös itse uusia yksilöllisiä tuoteratkaisuja asiakkaillemme. Tarvittaessa saamme uuden tuotteen tuotantoon hyvinkin nopealla aikataululla. Lisäksi meiltä on aina saatavilla ns. volyymituotteita, joita on valmiina tai puolivalmiina varastossamme. Tämä mahdollistaa erikoistuotteiden valmistamisen pienemmissäkin erissä.

Ykkösmuovin Toimitusjohtaja Marko Suominen tuotannon työn parissa
Ykkösmuovin Toimitusjohtaja ja yrittäjä Marko Suominen tuotannon työn parissa

Ammattitaitoinen henkilökunta

Muovituotteiden valmistus perustuu korkeaan ammattitaitoon sekä osaavaan, luotettavaan ja motivoituneeseen henkilökuntaan, jolla on vuosien kokemus alalta. Edelleen monessa valmistusvaiheessa tarvitaan ammattitaitoista käsityötä. Henkilökuntamme sitoutuvuutta työhönsä sekä yritykseemme kuvaa hyvin se, että työntekijöiden vaihtuvuus on ollut hyvin vähäistä.

Stanssausta, saumausta ja painatusta myös teollisiin tarpeisiin

Saumauksella kaksi eri muovipalaa liitetään toisiinsa. Saumaus menetelmillä on mahdollista toteuttaa monenlaisia ratkaisuja teollisuuden tarpeisiin.

Suurjaksosaumauksella saavutetaan suuri muovin sauman lujuus eli rasitustilanteessa muovi ei hajoa saumasta vaan kestää kovaakin kulutusta. Suurjaksosaumauksella voidaan liittää erilaisia muovikalvoja toisiinsa, esim. Suojakuoria. Tästä hyvänä esimerkkinä on asiakkaallemme Emfit Ltd:lle valmistamamme saumatut muovisuojat. Tutustu referenssiin täältä! Suurjaksosaumaukseen soveltuvia muovilaatuja ovat muovit, joiden molekyylissä on vapaa elektroni, kuten esimerkiksi PVC muovi. PVC:n eli Polyvinyylikloridin etuihin voit käydä tutustumassa blogi postauksessamme.

Lämpösaumauksella muovit sulatetaan toisiinsa. Lämpösaumaukseen soveltuvia muoveja ovat mm. PP ja Polyeteeni.

Ultraäänisaumauksella muovit hitsataan toisiinsa käyttämällä saumaustyökalussa korkeataajuista ääntä. Tähän saumausmenetelmään soveltuvat kestomuovit ja muovit, joiden sulamispiste on korkea, esim. PET. Ultraäänisaumausta voidaan käyttää ajoneuvo- ja elintarviketeollisuudessa. Tekniikka soveltuu hyvin myös lääketieteen ja elektroniikkateollisuuden ratkaisuihin.

Silkki -ja foliopainolla painetaan tuotteeseen kuvio/yrityksesi logo. Silkkipaino takaa laadukkaan painojäljen materiaaliin kuin materiaaliin ja värivaihtoehtoja painatukseen on laaja valikoima. Foliopainolla painettavaan pintaan voidaan tehdä näyttäviä metallinhohto efektejä. Tutustu lisää painatusvaihtoehtoihimme tästä.

Painotekniikassa käytettävä stanssaus eli muotoleikkaus mahdollistaa materiaalin muotoilun lähes rajattomasti

Stanssaus on painotekniikassa käytettävä menetelmä (saks. stanzen = meistää), jolla käsiteltävänä oleva materiaali voidaan leikata haluttuun muotoon. Tällä tavalla materiaali voidaan muotoilla niin, että se poikkeaa normaalista arkin muodosta. Leikkaustyökalun terä leikkaa kappaleen muotoonsa ja prässää tarvittavat pokkaukset/taitokset. Meillä on käytössä erilaisia stanssaus prässejä, mm. epäkeskoprässi, sylinteriprässi ja mankeliprässi. Mankeliprässi ei vaadi niin suurta voimaa, sillä voima kohdistuu kerrallaan vain pienelle pinta-alalle.

Muovituotteiden valmistus kokemuksella ja ammattitaidolla

Päätoimialamme on muovituotteiden valmistus, jota teemme jo yli 40 vuoden kokemuksella. Meillä on resursseja suurinkiin tuotantoeriin, esim. taskukoneemme kapasiteetti on kymmeniä tuhansia kappaleita per päivä. Muovituotteiden lisäksi valmistamme tuotteita kartongista. Tutustu Green Generation tuotesarjaamme kuvista alta. Palvelemme kaikissa tarpeissasi, joten ota rohkeasti yhteyttä!