Referenssit

Esimerkkejä asiakkaillemme (sekä itsellemme) räätälöidyistä tuotteista. Räätälöimme ja kustomoimme tuotteet yrityksenne tarpeisiin.

Asiakasreferenssi Vilikkala – Jari Toivonen

Yhteistyökumppanimme Vilikkala sijaitsee ADI Kalusteet Oy:n yhteydestä Salon Halikossa. Vilikkala on käynnistänyt uusissa tiloissa tuotannon kalanterointi- ja laminointikoneella, joka mahdollistaa rakenteellisesti vahvojen tekstiilien ja huopien hyödyntämisen esim. akustisissa elementeissä.

Vilikkala tekee koneella alihankintaa suomalaiselle tekstiiliteollisuudelle ja jalostaa materiaaleja omaan säilytyskori ja laukkutuotantoon. Vilikkala on osa Rester Oy:n poistotekstiilikuituja hyödyntävää verkostoa. Uuden liiketoiminnan ydin on Ethica Oy:n kanssa valmisteltu kiertotalousstrategia, joka ohjaa Vilikkalan toimintatapaa, kasvutavoitteita ja sitoumuksia kohti kestävämpää tulevaisuutta.

Toteutimme Vilikkalalle ekologisesta kartongista näytepalakansion. Vilikkalan yrittäjä Jari Toivonen kertoo ideaa näytepalakansion taustalla ja siitä miten näytepalakansio tukee Vilikkalan myyntiä ja kasvutarinaa.

Etsimme yhteistyökumppania, jolla on osaamista ja halua kehittää uusia asioita

Yhteistyö Ykkösmuovin kanssa alkoi, kun etsimme yhteistyökumppania, joka on kiinnostunut uusista materiaaleista ja innostunut kehittämään uutta liiketoimintaa yhdessä. Tajusimme, että meidän naapurissamme on yritys, jolla on paljon erilaista osaamista ja halua kehittää uusia asioita. Pohdimme yhdessä, miten mm. kierrätysmuovipulloista ja poistotekstiileistä tehtyä huopaa voi käsitellä Ykkösmuovin tuotannossa, kertoo Jari Toivonen.

”ERITYISKIITOSTA HALUAMME ANTAA yKKÖSMUOVILLE HEITTÄYTYMISESTÄ JA ONGELMANRATKAISUKYVYSTÄ! yHTEISTYÖ PERUSTUU MOLEMMINPUOLISEEN LUOTTAMUKSEEN JA AVOIMEEN MAHDOLLISUUTEEN, ETTÄ UUSIEN ASIOIDEN KOHDALLA ON MYÖS ASIOITA, JOTKA VOIVAT EPÄONNISTUA. yKKÖSMUOVISSA ON HYVÄ TUNNELMA JA SITOUTUNUT HENKILÖKUNTA”.
– Vilikkala / Jari Toivonen –

Idea näytepalakansioon syntyi, kun käynnistimme uuden tekstiilien laminointilinjan

Kansion tarve on syntynyt vast-ikään, sillä käynnistimme uuden tekstiilien laminointilinjan ja ryhdyimme tarjoamaan tekstiilipalveluita asiakkaillemme.  Haluamme kasvaa ja toimme heti paljon uusia palveluita tarjolle, joten näytepalakansiolla on tärkeä rooli todentaa sitä mihin kaikkeen pystymme. Ykkösmuovin referenssit löytyivät verkkosivuilta ja somesta, josta saimme idean toteutukseen, toteaa Toivonen.

Näytepalakansio on suunniteltu yritysasiakkaille, jotka suunnittelevat visuaalisia kokonaisuuksia

Toivonen kertoo ideaa näytepalakansion taustalla näin: ”Kansio on tarkoitettu yritysasiakkaille, jotka suunnittelevat visuaalisia kokonaisuuksia tai miettivät tekstiilien teknisten ominaisuuksien lisäämistä. Kansiossamme on kolme osaa, ensimmäinen on poistotekstiilihuoville, toinen kierrätysmuovipulloista tehdyille huoville ja kolmannesta löytyvät näytteet laminoiduista tekstiileistä. Tyypillinen asiakas voi olla sisustusarkkitehti, sisustussuunnittelija tai yritys, joka pohtii tekstiilien alihankintapalvelun ostamista meiltä”.

Kansion materiaali valinta heijastaa mielikuvaa ekologisuudesta ja kestävyydestä

Kansio on tehty paksusta ruskeasta kartongista ja se heijastaa mielikuvaa ekologisuudesta, mutta samalla kestävyydestä. Hopeinen logon foliopainatus kannessa on todella moderni ja sopii hyvin yrityskuvaan ja on linjassa mm. käyntikorttien kanssa, jotka Ykkösmuovi toteutti meille samalla tekniikalla. Kansio on helppo sulkea ja se pysyy asiakkaalla pitkään siistinä ja käyttökelpoisena. Tuotepalat on merkitty tekstiilitarroilla ja välilehtien avulla asiakkaan on helppo selventää mistä näytepalasta on kulloinkin kyse, Toivonen kertoo.

Ykkösmuovin Vilikkalalle toteuttama ekologinen näytepalakansio kartongista
VILIKKALA, KARTONKINEN NÄYTEPALAKANSIO

Asiakasreferenssi Tampereen Opastemestarit – Mikko Kuivanen

Asiakkaamme Tampereen Opastemestarit eli Tom Oy valmistaa ja asentaa opasteita ja mainosalan tuotteita, mm. Liikennemerkit, suojakalvot, mainosteippaukset ja erilaisten kohteiden opasteet koko Suomen alueelle. Referenssin haastattelussa Tampereen Opastemestarien Toimitusjohtaja Mikko Kuivanen.

Olemme valmistaneet Tom Oy:lle nimikylttien taustoja eli urapohjia tyhjiömuovaamalla. Tyhjiömuovaus tekniikasta voit lukea lisää blogi postauksestamme.

Aloitimme yhteistyön Ykkösmuovin kanssa suosituksesta

Yhteistyö Ykkösmuovin kanssa alkoi, kun pitkäaikainen toimittaja eläköityi ja oli myynyt tuotanto laitteensa Ykkösmuoville, joten suositteli jatkossa kääntymään Ykkösmuovin puoleen, Kuivanen kertoo.

Yhteistyö Ykkösmuovin kanssa on ollut sujuvaa

Ykkösmuovin kanssa sovitut toimitusajat ovat pitäneet hyvin ja meidät on pidetty hyvin ajan tasalla. Yhteistyö on ollut sujuvaa, toteaa Kuivanen.

”olemme olleet tyytyväisiä ykkösmuovin palveluun, joka on ystävällistä ja osaavaa”
– tampereen opastemestarit / MIKKO KUIVANEN –
Tampereen opastemestarit nimikylttien taustat
TAMPEREEN OPASTEMESTARIT, NIMIKYLTTIEN TAUSTAT

Asiakasreferenssi Emfit Ltd – Pekka Penttinen

Emfit Ltd on suomalainen 1990-luvulla perustettu terveysteknologiayritys, joka valmistaa päätuotteenaan patjan alle sijoitettavia antureita. Anturi valvoo ihmisen elintoimintoja, kuten sykettä, hengitystä ja unta sekä kerää niihin liittyvää dataa. Anturi toimii patjan alla ilman ihokosketusta.

Saumattu muovisuoja auttaa anturia kestämään

Pekka Penttinen työskentelee logistiikkapäällikkönä Emfit Ltd:llä. Aloitimme yhteistyön Ykkösmuovi Oy:n kanssa elo-syyskuussa vuonna 2021. Etsimme uutta yhteistyökumppania valmistamaan anturiamme suojaavaa saumattua muovisuojaa, Penttinen kertoo. Polyesterialumiinista valmistettu ihmisen elintoimintoja mittaava anturi on mekaanisesti kestävämpi, kun sitä suojaa saumattu muovisuoja. Ykkösmuovin meille valmistama muovisuoja suojaa anturia myös kosteudelta, hän jatkaa. 

”YKKÖSMUOVIN NOPEA, TEHOKAS JA LAADUKAS TUOTANTO ON TUONUT KUSTANNUSSÄÄSTÖJÄ”
– EMFIT LTD / PEKKA PENTTINEN –

Nopea vastaus tarjouspyyntöön sekä hinta-arvio vakuuttivat

Yhteistyö lähti nopeasti käyntiin sen jälkeen, kun Emfitin toimitusjohtaja Heikki Räisänen oli yhteydessä Ykkösmuoviin projektin suhteen. Lähetimme Ykkösmuoville malleja tuotteesta ja saimme nopeasti myönteisen vastauksen valmistuksen onnistumisesta sekä alustavan hinta-arvion. Aluksi he valmistivat meille koesarjan ja kun siinä oli kaikki kunnossa, niin voitiin siirtyä suurempiin tuotantomääriin, Penttinen muistelee. 

Suoraviivaista ja tehokasta yhteistyötä

Penttinen on kokonaisuudessaan ollut todella tyytyväinen yhteistyöhön Ykkösmuovin kanssa. Ykkösmuovi pystyy tekemään useita asioita, jotka olemme ennen tehneet itse useamman eri alihankkijan kautta. Keskittäminen yhdelle toimittajalle säästää meiltä sekä aikaa että vaivaa. Ykkösmuovi muun muassa hankkii suojiin tarvittavan muovin suoraan omalle tehtaalleen puolestamme ja huolehtii sen varastoinnista. Yhteistyö Ykkösmuovin kanssa on suoraviivaista ja tehokasta, Penttinen kehuu. Ykkösmuovin henkilökunta on erittäin avuliasta ja he ovat todella monipuolinen sekä joustava muoviyritys. Kaikki, mitä olemme heiltä tähän mennessä kysyneet tai pyytäneet, on aina onnistunut, hän lisää. 

Kustannustehokkuus on lisääntynyt yhteistyön myötä

Yksi Ykkösmuovin parhaista puolista on Penttisen mukaan nopeus. He pystyvät tuottamaan ja toimittamaan tilatut tuotteet nopeasti, joskus jopa muutamassa päivässä, vaikka kyse olisi suurestakin määrästä. Tuotteiden laatu on myös aina ollut laatukriteeriemme mukaista, Penttinen kertoo. Heillä on tehokkaat koneet, jotka sopivat hyvin juuri siihen, mitä anturin muovisuojan valmistuksessa tarvitaan. Koska tuotanto on tehokasta ja laadukasta, on se tuonut meille mukavasti kustannussäästöä.

”YKKÖSMUOVI ON LOISTAVA YHTEISTYÖKUMPPANI JA EI VARMAAN OLE SAUMATTUA MUOVITUOTETTA, JOTA HE EIVÄT PYSTYISI VALMISTAMAAN”
– emfit ltd/pekka penttinen –
Emfit Ltd patjan alle sijoitettavan anturin muovisuoja
EMFIT LTD, PATJAN ALLE SIJOITETTAVAN ANTURIN SUOJA

Asiakasreferenssi FinnSoffat

FinSoffat näytepalakansio tehtiin räätälöitynä sisustusalan ammattilaisille. Tässä yksi esimerkki siitä, minkälaisia töitä meillä Ykkösmuovissa voidaan toteuttaa. Tavoitteena oli valmistaa asiakkaan odotusten ja toiveiden mukainen tuote.

FinnSoffat brändi esille tyylikkäällä ja modernilla painatuksella

Kansio on toteutettu laminoimalla pahvirungon päälle painettu paperi, jonka päällä on PP muovikalvo. Asiakkaan graafikko on itse suunnitellut aineistopohjallemme kansioon ja välilehtiin tyylikkäät ja modernit, painetut aineistot, jotka tuovat FinnSoffan brändiä hienosti esille.

Kansiot on varustettu kahdella 8/65C mekanismilla ja Primus kiristäjällä, jotta välilehdet pysyvät napakasti paikallaan, vaikka kansiota pidetään pystyasennossa. Lisäksi kansiossa on lisäläppä, jolla kansion pystyy siististi sulkemaan laminoinnin väliin upotettujen magneettien avulla.

Kansiosta tuli selkeä ja hyvän näköinen

”Kansio kehitettiin lisätyökaluksi sisustussuunnittelijoille ja sisustusarkkitehdeille helpottamaan heidän työtään. Kansiossa on kaikki meidän vakiomateriaalien värimallit ja tietoa materiaaleista. Palaute on tullut nimenomaan suunnittelijoilta, toteaa Riku Honkanen FinnSoffalta”.

”Lanseerasimme kansion tällä viikolla habitare messuilla, johon kutsuimme eri suunnittelijoita ympäri suomen ja he kiittelivät, että on hyvän näköinen ja selkeä kansio. lopputulos oli siis onnistunut”.
– FINNSOFFAT / RIKU HONKANEN –
Finnsoffat näytepalakansio
FINSOFFAT, NÄYTEPALAKANSIO


Asiakasreferenssi – Metsäurakointi Jari Halonen

Asiakkaallemme valmistetut kulmalukkokansiot on tehty tummanharmaasta PP-muovista sekä ekologisesta ja kierrätettävästä kartongista asiakkaan logolla sekä tiedoilla. Käyntikortit ovat materiaaliltaan kartonkia ja niissä on tyylikäs metallinhohtoinen painatus. 

Metsäurakointi Jari Halonen kartonki kansiot
METSÄURAKOINTI, KULMALUKKOKANSIOT JA KÄYNTIKORTIT

Asiakasreferenssi Yeseco

Asiakkaallemme Yesecolle valmistetut ekologiset ja kierrätettävät näytepalakansiot materiaalina voimapahvi.

Yeseco näytepalakansio voimapahvista
YESECO, NÄYTEPALAKANSIO

Asiakasreferenssi KahvaKamut

Valmistimme asiakkaallemme KahvaKamuille kuvan seinäkiipeilykoteloihin kirkkaat kiipeilykotelon muoviosat. Taskuun on vaihdettavissa eri kiipeily reittien tiedot, jotka kirjoitetaan kortille. Läppäsuljenta pitää kortin sisällä.

Seinäkiipeilykoteloiden myynnistä vastaa KahvaKamujen Henri Ojala: https://gift4climbers.blogspot.com

Kahvakamut kiipeilykotelo
KAHVAKAMUT, MUOVIOSAT SEINÄKIIPEILYKOTELOIHIN

Käyntikortit sekä hiirimatot, Ykkösmuovi Oy

Valmistimme itsellemme erän käyntikortteja valkoiselle kartongille sekä tummanharmaalle, kestävälle kartongille. Kartonkinen käyntikortti on materiaaliltaan ekologinen ja helppo kierrättää. Painatukseen käytimme metallinhohtoisia foliopaino sävyjä (pronssi, pinkki, sininen sekä vihreä), jotka loivat käyntikorteille tyylikkään sekä huolitellun ilmeen. Teemme käyntikortteja myös muun värisinä – asiakkaan toiveiden mukaan.

Kauttamme on mahdollista saada myös yksilöityjä hiirimattoja sekä kirjoitusalustoja.

Ykkösmuovi käyntikortit ja hiirimatot
YKKÖSMUOVI OY, KÄYNTIKORTIT JA HIIRIMATTO

Pohditaan yhdessä mikä olisi juuri Teidän yrityksellenne sopivin tuotevaihtoehto. Palvelemme mielellämme!