Referenssit

Esimerkkejä asiakkaillemme (sekä itsellemme) räätälöidyistä tuotteista. Ota yhteyttä, niin pohditaan yhdessä, mikä olisi yrityksellenne sopivin tuotevaihtoehto: myynti(at)ykkosmuovi.fi!

Ykkösmuovi – asiakasreferenssi – Emfit Ltd – Pekka Penttinen

“Ykkösmuovin nopea, tehokas ja laadukas tuotanto on tuonut kustannussäästöjä”

Emfit Ltd on suomalainen 1990-luvulla perustettu terveysteknologiayritys, joka valmistaa päätuotteenaan patjan alle sijoitettavia antureita. Anturi valvoo ihmisen elintoimintoja, kuten sykettä, hengitystä ja unta sekä kerää niihin liittyvää dataa. Anturi toimii patjan alla ilman ihokosketusta. 

Saumattu muovisuoja auttaa anturia kestämään

Pekka Penttinen työskentelee logistiikkapäällikkönä Emfit Ltd:llä. “Aloitimme yhteistyön Ykkösmuovi Oy:n kanssa elo-syyskuussa vuonna 2021. Etsimme uutta yhteistyökumppania valmistamaan anturiamme suojaavaa saumattua muovisuojaa.” Penttinen kertoo. “Polyesterialumiinista valmistettu ihmisen elintoimintoja mittaava anturi on mekaanisesti kestävämpi, kun sitä suojaa saumattu muovisuoja. Ykkösmuovin meille valmistama muovisuoja suojaa anturia myös kosteudelta” hän jatkaa. 

Nopea vastaus tarjouspyyntöön sekä hinta-arvio vakuuttivat

Yhteistyö lähti nopeasti käyntiin sen jälkeen, kun Emfitin toimitusjohtaja Heikki Räisänen oli yhteydessä Ykkösmuoviin projektin suhteen. “Lähetimme Ykkösmuoville malleja tuotteesta ja saimme nopeasti myönteisen vastauksen valmistuksen onnistumisesta sekä alustavan hinta-arvion. Aluksi he valmistivat meille koesarjan ja kun siinä oli kaikki kunnossa, niin voitiin siirtyä suurempiin tuotantomääriin” Penttinen muistelee. 

Suoraviivaista ja tehokasta yhteistyötä 

Penttinen on kokonaisuudessaan ollut todella tyytyväinen yhteistyöhön Ykkösmuovin kanssa. “Ykkösmuovi pystyy tekemään useita asioita, jotka olemme ennen tehneet itse useamman eri alihankkijan kautta. Keskittäminen yhdelle toimittajalle säästää meiltä sekä aikaa että vaivaa. Ykkösmuovi muun muassa hankkii suojiin tarvittavan muovin suoraan omalle tehtaalleen puolestamme ja huolehtii sen varastoinnista. Yhteistyö Ykkösmuovin kanssa on suoraviivaista ja tehokasta” Penttinen kehuu. “Ykkösmuovin henkilökunta on erittäin avuliasta ja he ovat todella monipuolinen sekä joustava muoviyritys. Kaikki, mitä olemme heiltä tähän mennessä kysyneet tai pyytäneet, on aina onnistunut” hän lisää. 

Kustannustehokkuus on lisääntynyt yhteistyön myötä

Yksi Ykkösmuovin parhaista puolista on Penttisen mukaan nopeus. “He pystyvät tuottamaan ja toimittamaan tilatut tuotteet nopeasti, joskus jopa muutamassa päivässä, vaikka kyse olisi suurestakin määrästä. Tuotteiden laatu on myös aina ollut laatukriteeriemme mukaista” Penttinen kertoo. “Heillä on tehokkaat koneet, jotka sopivat hyvin juuri siihen, mitä anturin muovisuojan valmistuksessa tarvitaan. Koska tuotanto on tehokasta ja laadukasta, on se tuonut meille mukavasti kustannussäästöä. Ykkösmuovi on loistava yhteystyökumppani ja ei varmaan ole saumattua muovituotetta, jota he eivät pystyisi valmistamaan.” hän lisää.

EMFIT LTD, PATJAN ALLE SIJOITETTAVAN ANTURIN SUOJA

FinnSoffat:

FinSoffat näytepalakansio tehtiin räätälöitynä sisustusalan ammattilaisille. Tässä yksi esimerkki siitä, minkälaisia töitä meillä Ykkösmuovissa voidaan toteuttaa. Tavoitteena oli valmistaa asiakkaan odotusten ja toiveiden mukainen tuote.

• Kansio on toteutettu laminoimalla pahvirungon päälle painettu paperi, jonka päällä on PP muovikalvo. Asiakkaan graafikko on itse suunnitellut aineistopohjallemme kansioon ja välilehtiin tyylikkäät ja modernit, painetut aineistot, jotka tuovat FinSoffan brändiä hienosti esille.

• Kansiot on varustettu kahdella 8/65C mekanismilla ja Primus kiristäjällä, jotta välilehdet pysyvät napakasti paikallaan, vaikka kansiota pidetään pystyasennossa. Lisäksi kansiossa on lisäläppä, jolla kansion pystyy siististi sulkemaan laminoinnin väliin upotettujen magneettien avulla.

”Kansio kehitettiin lisätyökaluksi sisustussuunnittelijoille ja sisustusarkkitehdeille helpottamaan heidän työtään. Kansiossa on kaikki meidän vakiomateriaalien värimallit ja tietoa materiaaleista. Palaute on tullut nimenomaan suunnittelijoilta. ”Lanseerasimme” kansion tällä viikolla Habitare messuilla, johon kutsuimme eri suunnittelijoita ympäri Suomen ja he kiittelivät, että on hyvän näköinen ja selkeä kansio. Lopputulos oli siis onnistunut.” Riku Honkanen/ FinnSoffat

Me täällä Ykkösmuovissa olemme iloisia siitä, että asiakas oli lopputulokseen tyytyväinen ja tuote vastasi asiakkaan odotuksia ja toiveita.

FINNSOFFAT, NÄYTEPALAKANSIO


Metsäkoneurakointi, kulmalukkokansiot sekä käyntikortit:

METSÄURAKOINTI, KULMALUKKOKANSIOT JA KÄYNTIKORTIT

Kulmalukkokansiot on tehty tummanharmaasta PP-muovista sekä ekologisesta ja kierrätettävästä kartongista asiakkaan logolla sekä tiedoilla. Käyntikortit ovat materiaaliltaan kartonkia ja niissä on tyylikäs metallinhohtoinen painatus. 

Yeseco, näytepalakansiot:

YESECO, NÄYTEPALAKANSIO

Valmistimme asiakkaallemme ekologisia ja kierrätettäviä näytepalakansioita voimapahvista. Yllä olevissa kuvissa painatusvaihtoehtoja.

KahvaKamut, muoviosat seinäkiipeilykoteloihin:

MUOVIOSAT SEINÄKIIPEILYKOTELOIHIN

Valmistimme asiakkaamme tarpeeseen kuvan seinäkiipeilykoteloihin kirkkaat kiipeilykotelon muoviosat. 
Taskuun on vaihdettavissa eri kiipeily reittien tiedot, jotka kirjoitetaan kortille. Läppäsuljenta pitää kortin sisällä.

Seinäkiipeilykoteloiden myynnistä vastaa KahvaKamujen Henri Ojala: https://gift4climbers.blogspot.com

Ykkösmuovi Oy, käyntikortit sekä hiirimatot:

YKKÖSMUOVI OY, KÄYNTIKORTIT JA HIIRIMATTO

Valmistimme itsellemme erän käyntikortteja valkoiselle kartongille sekä tummanharmaalle, kestävälle kartongille. Kartonkinen käyntikortti on materiaaliltaan ekologinen ja helppo kierrättää. Painatukseen käytimme metallinhohtoisia foliopaino sävyjä (pronssi, pinkki, sininen sekä vihreä), jotka loivat käyntikorteille tyylikkään sekä huolitellun ilmeen. Teemme käyntikortteja myös muun värisinä – asiakkaan toiveiden mukaan.

Kauttamme on mahdollista saada myös yksilöityjä hiirimattoja sekä kirjoitusalustoja. Pyydä tarjous: myynti@ykkosmuovi.fi.