Silkkipaino yksilölliseen painatukseen ja brändin rakentamiseen

Silkkipaino eli seripaino on tarkoitettu asiakkaalle, joka haluaa yksilöllisen painatuksen valmistamaamme muovituotteeseen esim. yrityksen logolla. Käytämme paino väreinä Pantonen® spottivärejä ja tällä hetkellä saatavilla on 1 865 eri värivaihtoehtoa. Muovituotteiden lisäksi silkkipainatus voidaan tehdä yrityksessämme mm. kartonkiin, lasiin, tyyppikilpiin ja kankaaseen. Tämän painotavan etuina verrattuna foliopainatukseen on laajempi värimaailma sekä mahdollisuus painaa suurempia pintoja.

Silkkipaino kaikkiin painotarpeisiin

Ensimmäisenä suunnitellaan asiakkaan kanssa yhdessä painettava kuva. Painotyö alkaa valmistelemalla seula tuleviin painotöihin. Seulakankaalle valotetaan painettava kuva (esim. logo tai kuvio) ultraviolettivalolla ja valotuksen jälkeen seulasta pestään pois ylimääräinen emulsio. Kun kangas on kuivunut, seula asetetaan painokoneeseen ja valmistellaan haluttu painoväri sekä asemoidaan painettava tuote oikeaan kohtaan. Tämän jälkeen väri painetaan valotetun kuvan läpi painettavan tuotteen pinnalle. Lopuksi tuote kuivatetaan kuivatusuunissa.

Kohderyhmät

Yrityksemme silkkipaino tarjoaa painettuja tuotteita tukkuliikkeille, jälleenmyyjille sekä suoraan loppukäyttäjille. Painotuotteet ovat oiva lisä yrityksen brändäyksen tueksi. Tuotteita menee myös jonkin verran liikelahjoiksi.

Silkkipaino ja laatu

Teemme laadukasta painojälkeä ja esim. syksyllä 2018 investoimme uuteen valotuslaitteeseen. Pyrimme jatkuvasti kehittämään tuotantoa ja pysymään ajan hermoilla. Yrityksessämme on korkea laatuvaatimustaso, jota seurataan säännöllisesti. Lisäksi teemme yhteistyötä alan huippuosaajien kanssa. Pääsääntöisesti valmistamme kaikki painamamme tuotteet. Koska meillä on muovituotetuotanto samassa yrityksessä, meidän on helppo räätälöidä asiakkaalle tuotekokonaisuus/ -paketti. Meillä on tehokas, katkeamaton tuotantoketju ilman turhia välikäsiä, odotteluaikoja sekä kuljetuskustannuksia.

Seripainolta onnistuu värin painaminen silkkiin

Ammattitaitoisuus

Panostamme huolellisuuteen ja laatuun. Meillä on osaava, ammattitaitoinen henkilökunta, jolla on monien vuosien ja jopa vuosikymmenien työkokemus yrityksessä. Silkkipainatus on pitkälti käsityötä ja se vaatii monta eri työvaihetta, mm. sekoitamme värit pääsääntöisesti itse.

Ota yhteyttä

Silkkipaino käytössäsi!

Ota yhteyttä, niin keskustellaan siitä, mitä seripainomme voi tehdä juuri teidän yrityksellenne: myynti@ykkosmuovi.fi tai 02 7382 650.

Ajankohtaista

Meiltä nyt myös ekologisia ja kierrätettäviä tuotteita:

Valikoimassamme mm. kartonkisia mappeja (koot P400 ja P700), foldereita käyntikorttikotelolla ja käyntikortteja yksilöidyillä painatuksilla yrityksesi tarpeisiin. Käy kurkkaamassa kansiot, erikoistuotteet ja referenssit osiot! Muovivalikoimamme on täydentynyt myös 100 % kierrätetyllä PVC-muovilla. Kysy lisää: marko.suominen(at)ykkosmuovi.fi tai 044 775 0402.

Puhelinnumeromme ovat muuttuneet!

Uudet numerot:

Marko: 044 775 0402
Bea: 044 775 0403
Ari: 044 775 0401

Lankapuhelinnumero pysyy ennallaan.

Verkkosivustomme on työn alla, uusia tuotteita lisätään koko ajan - katso myös edulliset POISTOTUOTTEEMME!

SEURAA MEITÄ MYÖS SOMESSA:

instagram    facebookSV_LOGO_Ykkosmuovi_Oy_FI_389656_web.jpg

 

AA_logo_2019_FI.gif

 

Suomalainen_vastuunkantaja_logo_web.png

 sy_jasenyritys_2019_su_200x100_0.png