Työhyvinvointi koronaviruksen aikana

Koronapandemia mullisti työnteon monessa yrityksessä. Myös meillä Ykkösmuovilla työskentely on muuttunut radikaalisti. Vallitsevissa poikkeusoloissa meille on tärkeää pitää yllä turvallisia ja terveellisiä työskentelytapoja.

Henkilöstömme työskentelee nyt aivan uudenlaisessa tilanteessa. Johtohenkilöstömme tekee pääasiassa etätyötä. Oman haasteensa tähän tuo arjen pyörittämisen, lastenhoidon, työn ja vapaa-ajan yhdistäminen.

Vaikeina aikoina henkilökunnan kyky työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti korostuu. Myös vuorovaikutustilanteet ovat muuttuneet äkillisesti: kasvokkain käytävästä kommunikoinnista on siirrytty yhdellä harppauksella pelkästään sähköiseen ja puhelimitse käytävään kommunikointiin johdon ja työntekijöiden välillä. Olemme sopeutuneet vallitsevaan tilanteeseen hyvin ja kehitämme jatkossa myös etäpalaverikäytäntöjämme edelleen.

Turvalliset ja terveelliset työskentelytavat

Seuraamme aktiivisesti Työterveyslaitoksen, THL:n ja valtiovallan tiedotteita ja uutisointia. Olemme noudattaneet suosituksia alusta alkaen. Järjestimme henkilöstöllemme koronapalavereita heti, kun virus alkoi levitä Suomessa ja kävimme läpi, miten tilanne tulee vaikuttamaan meihin.

Henkilökuntaamme on ohjeistettu käsi- ja yskimishygieniasta palavereissa ja THL:n sivuilta tulostettavien ohjeiden avulla. Toimistossa ja tuotannossa työskentelevä henkilöstömme käyttää hengityssuojaimia. Desinfioimme kosketuspintoja kahdesti päivässä. Tauot työpäivän aikana on porrastettu, ja pidämme turvaväliä toisiimme.

Emme tule töihin sairaana, vaan noudatamme terveydenhuollon ohjeistusta. Laajennetut etätyömahdollisuudet otettiin käyttöön jo aikaisessa vaiheessa. Tarvittaessa muutamme työskentelytapojamme ohjeistusten muuttuessa.

Ihmiset ovat tärkein prioriteetti

Mielestämme ihmiset ovat nyt tärkein prioriteetti. Poikkeusolojen aikana tärkeintä on huolehtia siitä, että ihmiset pysyvät terveinä ja taudin leviämisen minimoimiseksi tehdään kaikki, mitä voidaan ja mikä on kohtuullista. Hyvästä hygieniasta ja suojavälineiden riittävyydestä huolehtiminen on ensiarvoisen tärkeää.

Jokaisen yrityksen tulee nyt miettiä tarkkaan, mikä on sen toiminnan kannalta olennaista poikkeusoloissa turvallisuuteen liittyen. On tärkeää noudattaa kaikille laadittuja yhteisiä ohjeistuksia, joita THL ja valtiovalta antavat. Pysytään terveinä!

taukotila2_ykkosmuovi1.jpg

Ajankohtaista

UUTUUS - VISIIRI

Turvaa työntekijäsi ja asiakkaasi tartunnalta asianmukaisin varustein.

Tutustu visiiriin >>


TIEDOTE liittyen Korona (COVID-19) virukseen poikkeustila aikana!

Vallitsevasta Korona (COVID-19) viruksen aiheuttamasta poikkeustilasta johtuen olemme toimineet tilanteessa ennakoivasti noudattaen Työterveyslaitoksen, THL:n ja valtiovallan suosituksia, jotta varmistaisimme mahdollisimman hyvin työntekijöidemme ja johtohenkilöstömme terveyden säilymisen ja tuotantomme normaalin toimimisen asiakkaat huomioiden poikkeustilan aikana seuraavilla toimenpiteillä:

  • Etätyömahdollisuus on otettu laajemmin käyttöön
  • Olemme ohjeistaneet käsienpesu, -ja yskimishygieniassa työntekijöitämme
  • Desinfioimme kosketuspintoja kahdesti päivässä
  • Kaikki työntekijämme toimistossa sekä tuotannossa käyttävät hengityssuojaimia
  • Sairaana ei tulla töihin vaan noudatamme ohjeistuksia 14 päivän karanteenista
  • Tauotuksessa noudatamme porrastusta ja pidämme väh. 2 metrin turvavälin työkavereihimme

Tarvittaessa toimenpiteitä muokataan vallitsevien ohjeistuksien mukaisiksi!

IMG_20200326_125453_758.jpg

KEVÄT UUTTA! Avaamme Ykkösmuovin historian ensimmäisen blogi-alustan sivuillemme helmikuun aikana. Jää kuulolle!

Juttuja tulossa mm. ympäristövastuullisuudesta, uusista ekologisista tuotteistamme ja työhyvinvoinnista.

Voit seurata kirjoitteluamme täällä verkkosivustollamme sekä some-kanavissa: Instagram, Facebook ja Twitter. Löydät meidät myös LinkedIn:stä. 

Meiltä nyt myös ekologisia ja kierrätettäviä tuotteita:

Valikoimassamme mm. kartonkisia mappeja (koot P400 ja P700), foldereita käyntikorttikotelolla ja käyntikortteja yksilöidyillä painatuksilla yrityksesi tarpeisiin. Meiltä löydät myös Green Generation todistuskansioita ja kodinkansioita. Käy kurkkaamassa kansiot, erikoistuotteet ja referenssit osiot!

Puhelinnumeromme ovat muuttuneet!

Uudet numerot:

Marko: 044 775 0402
Bea: 044 775 0403
Ari: 044 775 0401

Lankapuhelinnumero pysyy ennallaan.

Verkkosivustomme on työn alla, uusia tuotteita lisätään koko ajan - katso myös edulliset POISTOTUOTTEEMME!

SEURAA MEITÄ MYÖS SOMESSA:

instagram    facebook    linkedin.pngAA_LUOTTOLUOKITUS.png